Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Glass packaging")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 248

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

Glass half fullCHRISTENSEN, Cathy.Global cosmetic industry. 2003, Vol 171, Num 2, pp 40-44, issn 1523-9470, 5 p.Article

Kreatives Verpackungsdesign für hochwertige Inhalte : Die Glasverpackung im Kosmetikmarkt = Creative packaging design for high quality content : glass packaging in cosmetic marketLINGENBERG, B.Parfümerie und Kosmetik. 1999, Vol 80, Num 5, pp 38-39, issn 0031-1952Article

Palletising and packaging systems provide a clear solution = Systèmes de palettisation et d'emballage: une solution facileGlass international. 1999, Num MAIJUN, issn 0143-7836, p. 36Article

Abfüllen in Glas = Fill in glassRENTEL, A; RENTEL, O.Flüssiges Obst. 1995, Vol 62, Num 11, pp 578-579, issn 0015-4539Article

Leichtgewichtige Mehrwegflasche : Sicher und leicht = Light weight return bottle-Sure and lightDIETZ, J.Flüssiges Obst. 1995, Vol 62, Num 11, issn 0015-4539, p. 576Article

Glass packaging's global appealANDREWS, L. D.Drug & cosmetic industry. 1998, Vol 163, Num 2, pp 24-27, issn 0012-6527, 2 p.Article

Emballages en verre = Glass packagingMOSSE, Michel.Techniques de l'ingénieur. L'Entreprise industrielle. 1997, Vol AGL3, Num A9785, pp A9785.1-A9785.18, issn 1282-9072, Doc.A9785.1Article

Automated packaging lines : Fast and flexibleGlass (Redhill). 1996, Vol 73, Num 9, issn 0017-0984, p. 399Article

Recent work on the measurement of noise in the glass container industrySUCH, R. H.Glass technology. 1984, Vol 25, Num 4, pp 171-176, issn 0017-1050Article

Farbspritzverfahren für Parfum-Flakons : Verpackung = Colouring process for fragrance flasksLARANE, A.Parfümerie und Kosmetik. 1997, Vol 78, Num 3, issn 0031-1952, p. 40Article

A decade of growing complexityDALLA TANA, S; GLASS, I.Glass (Redhill). 1991, Vol 68, Num 9, pp 387-388, issn 0017-0984Article

Einfluss des sichtbaren Lichtes auf die Haltbarkeit von Isoprenalin-, Epinephrin- und Levarterenollösungen in unterschiedlichen Behältnissen. LXXXVI: Beiträge zur Problematik des Einsatzes von Kunststoffbehältern für flüssige Arzneizubereitungen. XXI: Stabilität von Arzneistoffen und Zubereitungen = Influence de la lumière sur la stabilité de solutions d'isoprénaline, adrénaline, lévartérénol en divers conditionnements. LXXXVI: Contributions au problème concernant l'emploi de conditionnements synthétiques pour des préparations liquides. XXI: Stabilité des médicaments et préparations = Influence of visible light on stability of isoprenaline, epinephrine and levarterenol solutions in different containers. LXXXVI: Contributions about the problem concerning the use of synthetic containers for liquid medicine production. XXI: stability of pharmaceuticals and preparationsWOLLMANN, H; GRÜNERT, R.Pharmazie. 1984, Vol 39, Num 3, pp 161-163, issn 0031-7144Article

SAUERKONSERVEN IM GLAS = CONSERVES DE PRODUITS FERMENTES EN BOCAUX DE VERREKOENIGS P.1979; GORDIAN; DEU; DA. 1979; VOL. 79; NO 9; PP. 232-234Article

QUELLE PEUT ETRE L'INFLUENCE DE LA TEINTE DU VERRE SUR L'EVOLUTION DU VIN EN BOUTEILLE.OTT JG.1977; REV. FR. OENOL.; FR.; DA. 1977; VOL. 16; NO 65; PP. 47-59Article

ELEMENTS STANDARDISES DES BOUTEILLES A CHAMPAGNE ET LES MOYENS DE BOUCHAGEDYUL'GER TB; ELIZAROV NE; MAKAROV VA et al.1977; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 3; PP. 46-48Article

OPTIMIERUNG DER ABFUELLBEDINGUNGEN FUER FLASCHENBIER = OPTIMISATION DES CONDITIONS DE LA MISE EN BOUTEILLE DE LA BIEREBERG F.1979; MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; AUT; DA. 1979; VOL. 33; NO 29; PP. 56-60Article

ACEITUNAS NEGRAS AL NATURAL EN SALMUERA. VII: ESTUDIO DE ALGUNOS ASPECTOS RELACIONADOS CON SU ENVASADO EN FRASCOS DE VIDRIO Y BOLSAS DE MATERIAL PLASTICO = LES OLIVES NOIRES AU NATUREL EN SAUMURE. VII. ETUDE DE QUELQUES ASPECTS EN RELATION AVEC LEUR CONDITIONNEMENT EN BOCAL DE VERRE OU SOUS MATIERE PLASTIQUEGARRIDO FERNANDEZ A.1979; GRASAS Y ACEITUNAS; ESP; DA. 1979; VOL. 30; NO 3; PP. 153-157; ABS. ENG/FRE/GER; BIBL. 7 REF.Article

GASDICHTIGKEITSPRUEFUNG VON FLASCHENVERSCHLUESSEN = ESSAI D'ETANCHEITE DES CAPSULES DE BOUTEILLESBURGIN D.1979; BRAUEREI-RDSCH.; CHE; DA. 1979; VOL. 90; NO 7; PP. 169-172Article

ETUDE METHODIQUE DES CARACTERES DES BOUCHONS DE LIEGE, DU PROCESSUS DE L'OBTURATION DES BOUTEILLES EN VERRE ET DES CONSEQUENCES SUR LA CONSERVATION DES VINSSERRANO M; LEVREAU R; LEFEBVRE A et al.1979; ; FRA; DA. 1979; DGRST-78 7 0582; 2 FASC., 25+ (64) F.: ILL.; 30 CM; BIBL. 3 P.; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE AGRICOLE ET ALIMENTAIREReport

AROMA COMPOSITION OF BOTTLE AGED WHITE WINESIMPSON RF.1979; VITIS; DEU; DA. 1979; VOL. 18; NO 2; PP. 148-154; ABS. GER; BIBL. 20 REF.Article

INSTALLATIONS DE CONTROLE DE BOUTEILLES: NOUVEAUX DEVELOPPEMENTSRIEDEL J.1981; BIOS; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1981; VOL. 12; NO 12; PP. 18-19Article

EFFECT OF BOTTLE COLOUR AND STONAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF SOURSOP (ANNONA MURICATA) DRINKAWAN JA; FALAYE OA; OKAKA JC et al.1980; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1980; VOL. 17; NO 6; PP. 251-253; BIBL. 13 REF.Article

Innovation et tests sensoriels = Innovations and sensory assaysLEBOEUF, L; AIM, F.Boissons bios conditionnement. 1999, Vol 30, Num 279, pp 27-28, issn 1266-2925Article

Packaging : a view of the futureGODDARD, R. R.Packaging technology & science. 1995, Vol 8, Num 3, pp 119-126, issn 0894-3214Article

Palletising nonround glass containers on high volume production linesVENEMA, E. G.Glass technology. 1994, Vol 35, Num 6, pp 249-250, issn 0017-1050Article

  • Page / 10